Geräte und Zubehör
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portie
Zutaten
-
ui gehalveerd50 g
-
teentje knoflook1
-
boerenkool in stukjes (2-3 cm)200 g
-
olie30 g
-
water450 g
-
room, elk type (van koemelk)100 g
-
melk100 g
-
zout½ tl
-
nootmuskaat, gemalen2 - 3 snuifjes
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
pasta, droge type, penne300 g
-
zonnebloempitten20 - 30 g
-
150 g gorgonzola, in stukjesFontina kaas geraspt of in kleine stukjes150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
771 mg
Eiweiß
23 g
Brennwert
2730 kJ /
652 kcal
Fett
33 g
Ballaststoffe
5.3 g
gesättigte Fettsäuren
14 g
Kohlenhydrate
67 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ready, Set, Cook!
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Keine Bewertungen
Mini Burgers
Keine Bewertungen
Spaghetti Bolognese
40 Min
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Keine Bewertungen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Keine Bewertungen
Simit - Turkse sesam bagel
2 Std. 10 Min
Aromatische kipcurry
1 Std.
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35 Min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Keine Bewertungen
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Keine Bewertungen