Geräte und Zubehör
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
parelgerst300 g
-
lente-ui in stukken40 g
-
verse basilicumbladeren5
-
olijfolie40 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)70 g
-
rode paprika in blokjes (1 cm)100 g
-
courgettes in blokjes (1 cm)100 g
-
aubergines in blokjes (1 cm)130 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
pijnboompitten30 g
-
gedroogde tijm (optional)1 - 2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
911 mg
Eiweiß
11.5 g
Brennwert
1820 kJ /
435 kcal
Fett
17.3 g
Ballaststoffe
15.8 g
gesättigte Fettsäuren
2.3 g
Kohlenhydrate
62.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Batch Cooking & Meal Prep
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kimchi risotto
Keine Bewertungen
Flatbread met peer en geitenkaas
3 Std.
Zomerse pastasalade
30 Min
Vegan bananen-kokoscake
Keine Bewertungen
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Keine Bewertungen
Groentensaus voor pasta
40 Min
Ratatouille
40 Min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Keine Bewertungen
Koolsoep
50 Min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 Min
Hartige taart met savooiekool
1 Std. 30 Min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 Std. 50 Min