Geräte und Zubehör
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
8 portie
Zutaten
-
Emmental in stukken100 g
-
peterselie, vers1 bos
-
water500 g
-
savooiekool ongeveer 500-600 g1
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd80 g
-
koolzaadolie15 g
-
rode paprika in reepjes snijden200 g
-
gele paprika in reepjes snijden200 g
-
rundergehakt600 g
-
eieren2
-
crème fraîche100 g
-
passata200 g
-
vleesbouillon (1 bouillonblokje en 250 g water)250 g
-
paneermeel50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
23.9 g
Brennwert
1568.2 kJ /
376.8 kcal
Fett
23.2 g
Ballaststoffe
8 g
Kohlenhydrate
14.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
Kip Fricassee met Asperges
1 Std.
Salmorejo
Keine Bewertungen
Schiacciata met gerookte zalm
Keine Bewertungen
Gyoza met kip en knoflook
45 Min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Keine Bewertungen
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1 Std.
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3 Std. 30 Min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1 Std. 20 Min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Keine Bewertungen
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1 Std. 20 Min
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3 Std.