Geräte und Zubehör
Kabeljauwsoep met Spinazie
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 porties
Zutaten
-
ui in vier gesneden70 g
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie20 g
-
visbouillon1000 g
-
aardappelen in blokjes (3 cm)500 g
-
bladspinazie, vers grof gehakt150 g
-
zout½ tl
-
Ras el Hanout1 tl
-
kabeljauwfilet, zonder vel in blokjes (4 cm)500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1192.6 mg
Eiweiß
31.2 g
Brennwert
1267.5 kJ /
302.9 kcal
Fett
7.7 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
1.1 g
Kohlenhydrate
26.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Soep, puur genieten
4 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mediterrane groentepasta
Keine Bewertungen
Pad Thai
45 Min
Limoncello-Taart
2 Std. 30 Min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Keine Bewertungen
Vegan Oesterzwam Soep
40 Min
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40 Min
Rijst met Zeevruchten
Keine Bewertungen
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 Min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Keine Bewertungen
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25 Min
Express Aardbeien Dessert
5 Min