Geräte und Zubehör
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portie
Zutaten
-
zalmfilet, vers800 g
-
olijfolie1 el
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen3 - 5 snuifje
-
dille, vers10 g
-
prei in de lengte gehalveerd, in plakjes gesneden (5 mm)300 g
-
courgette in plakjes gesneden (4 cm)200 g
-
60 g waterwitte wijn60 g
-
groene erwten (vers of diepvries)150 g
-
mascarpone180 g
-
citroenzeste1 el
-
zwarte peper, gemalen½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 portie
Natrium
10787 mg
Eiweiß
214 g
Brennwert
11391 kJ /
2722 kcal
Fett
168 g
Ballaststoffe
18 g
gesättigte Fettsäuren
54 g
Kohlenhydrate
101 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestelijk Koken met de Thermomix® Sensor
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Ananas Dessert met Meringue
25 Min
Mediterrane groentepasta
Keine Bewertungen
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Keine Bewertungen
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45 Min
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Keine Bewertungen
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 Min
Tomaat basilicum spread
5 Min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 Std. 5 Min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 Std. 30 Min
Stoofvlees
3 Std. 10 Min