Geräte und Zubehör
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 porties
Zutaten
-
ui50 g
-
prei in ringetjes gesneden80 g
-
wortel in schijfjes gesneden50 g
-
knoflookteentjes3
-
rode paprika in stukken gesneden100 g
-
olijfolie40 g
-
gehakte tomaten, uit blik150 g
-
kalkoenborstfilet, zonder vel in stukken gesneden (4 cm)700 g
-
currypoeder1 tl
-
Provençaalse kruiden, gedroogd1 tl
-
witte wijn50 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst240 g
-
zout8 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 4 porties
Natrium
1681.7 mg
Eiweiß
174.8 g
Brennwert
10590 kJ /
2531.1 kcal
Fett
91.5 g
Ballaststoffe
9.6 g
gesättigte Fettsäuren
19.4 g
Kohlenhydrate
229.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Comfort food
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Verfrissende Melkdrank
5 Min
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40 Min
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Vanille Yoghurt
Keine Bewertungen
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 Min
Cheesecake
1 Std. 30 Min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 Min
Dubai Chocolate Macarons
Keine Bewertungen
Romige Aardappelsalade
Keine Bewertungen
IJs van Mango en Passievrucht
Keine Bewertungen
Driedubbele Chocolade Muffins
50 Min
Geraardbergse Mattentaarten
1 Std.