Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g Fenchelknollen, mit Grün, in Scheiben (2-3 cm)
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
- ¼ TL Salz
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 731 kJ / 175 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 6.3 g
In Collections
Alternative recipes
Lauwarmer Romanescosalat
40 min
Mangold-Ingwer-Suppe
40 min
Fenchel-Orangen-Salat
10 Min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15 Min
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45 Min
Chicorée mit Schinken, Kartoffeln und Senfsauce
1h
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1 Std. 50 Min
Fenchelsalat
3 Std. 35 Min
Fenchel mit Käsehaube an Tomatensauce
1h 10 min
Sauce mit rotem Radicchio
25 Min
Möhrengemüse mit Frühlingszwiebeln
20 Min
Pak Choi mit Sesam und Sojasauce
15 Min