Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Möhren, in Stücken
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 100 g Porree, in Stücken
- 100 g Fenchelknolle, in Stücken
- 50 g weiße Champignons, frisch
- 50 g Schalotten
- 1 Tomate (ca. 100 g), geviertelt
- 2 Stängel glatte Petersilie, frisch
- 2 Zweige Estragon, frisch
- 1 Stängel Liebstöckel
- 5 schwarze Pfefferkörner
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 100 g trockener Weißwein
- 1200 g Wasser
- 2 TL Salz
- Nutrition
- per 1 Gesamtrezept
- Calories
- 819 kJ / 119 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 1 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Frankfurter Kräuter-Pesto
15 min
Fischbrühe
30 min
Grober Senf
48sa
Frankfurter Kräuter-Pesto
10 min
Geflügelfond
1hod.
Limettensalz für Fisch
1 Std. 10 Min
Rindfleisch-Wirsing-Eintopf mit Tomatenbröselei
3 Std.
Gemüsefond/-suppe
50 Min
Spätzlesuppe
3 Std.
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20 min
Kräuterbutter au Café de Paris
1 Std. 10 Min
Kartoffelklöße
25h