Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Fisch und Meeresfrüchte, frisch, gemischt (bevorzugt Meerwasserfische: Kabeljau, Seeteufel, Barsch, Scampi, Krabben), enthäutet, entgrätet oder geschält und abgetropft
- 240 g Meersalz, grob
- Nutrition
- per 1 Schraubglas
- Calories
- 1695 kJ / 405 kcal
- Protein
- 84 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 5 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45 Min
Mayonnaise
5 dk
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 Min
Gemüse-Bouillon
10 dk
Weißwurst aus dem Glas
1sa 20 dk
Irish Stew
1h 30min
Koriandersalz für Fleisch
5 dk
Limettensalz für Fisch
1h 10min
Grüne Currypaste
25 dk
Rindfleisch-Wirsing-Eintopf mit Tomatenbröselei
3sa
Geflügelfond
1sa
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25h