Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- Olivenöl zum Einfetten
- 160 g Wasser, lauwarm
- 30 g Schweineschmalz
-
15
g Hefe
or 1 Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
or 1 TL Backmalz - 300 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Käse-Oliven-Creme
-
200
g Crescenza Käse, in Stücken
or 200 g Mozzarella, in Stücken -
200
g Gorgonzola, in Stücken
or 200 g Taleggio, in Stücken -
1 - 2
EL Sardellen-Aufstrich
or 2 - 4 Sardellenfilets, in Öl, abgetropft - 150 g Oliven, schwarz, entsteint (z.B. Taggiasca-Oliven)
- 2 EL natives Olivenöl
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 3067 kJ / 733 kcal
- Protein
- 29 g
- Carbohydrates
- 60 g
- Fat
- 44 g
In Collections
Alternative recipes
Baguette
3h 45min
Pfeffer-Brötchen
1h 20min
Focaccia mit Zwiebeln
2 godz. 20 min
Ciabatta
3h 45min
Piadizza mit grünen Oliven, Tomaten und Basilikum
1h 20min
Mini-Focacce Phantasie
2h 5min
Focaccia Verde
2 godz. 20 min
Focaccia mit Salsiccia
2h
Teigtaschen mit Fetakäse
1h
Focaccia mit Gewürzöl
4 godz. 15 min
Focaccia mit Rosmarin
1h
Ciabattabrötchen
1 Std. 40 Min