Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Sauce
- 2 Knoblauchzehen
- 60 g Sojasauce
- 1 TL Balsamico, dunkel
- 1 TL Zucker
- 2 EL Paprika rosenscharf
Pfannkuchen
- 220 g Mehl
- 50 g Reismehl aus Klebreis
- 2 Eier
- 160 g Milch
- 1 TL Salz
- 10 g Frühlingszwiebel
- 140 g Tintenfischringe, roh (1 cm breit)
- 80 g Garnelen, roh, geschält, ohne Kopf und Darm
- 40 g Muscheln, ohne Schale
- 100 g Kimchi (siehe Tipp)
- 20 g rote Chilischoten, frisch, entkernt, in Stücken (2 cm)
- 20 g grüne Paprika, in Streifen (1 cm)
- 3 EL neutrales Öl
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2441 kJ / 583 kcal
- Protein
- 32 g
- Carbohydrates
- 73 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 4.2 g
In Collections
Alternative recipes
Süß-saure Garnelen
1sa
Mürbeteig
5 dk
Baguette
3sa 45 dk
Fruchtsorbet, schnell
10 dk
Süß-saure Garnelen
1sa
Bratwurst-Ravioli
35 dk
Nudeleintopf mit Klebreiskuchen und Fischbällchen (部队锅)
1sa
Garnelen Xacuti
1sa 20 dk
Fisch nach indischer Art mit Joghurtsauce, Kartoffeln und Gemüse
1sa
Massaman Curry mit Rindfleisch
40 dk
Baiser-Christbäumchen
6 Std.
Chapati
1h 10min