Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Milch, lauwarm
-
½
Würfel Hefe (20 g)
or 1 Pck. Trockenhefe -
10
g Zucker
or 10 g Backmalz - 200 g Wasser, lauwarm
- 600 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 gestr. EL Salz
Belag
-
200
g weiße Zwiebeln, in dünnen Ringen
or 200 g rote Zwiebeln, in dünnen Ringen - 45 g Olivenöl
- 50 g Wasser
- 1 - 2 TL Salz
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 81 g
- Fat
- 18 g
In Collections
Alternative recipes
Focaccia Tonnata
1 godz. 30 min
Focaccia mit Käse-Oliven-Creme
2 godz. 10 min
Mini-Focacce Phantasie
2 godz. 5 min
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1h 20min
Käse-Sesam-Ecken
2 Std.
Focaccia mit Thymian
1 godz. 55 min
Fougasse mit Käse
2 godz. 35 min
Focaccia auf apulische Art
1 Std. 40 Min
Knusprige Focaccia
2 godz. 10 min
Focaccia mit Rosmarin
1 godz.
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2 Std.
Tomaten-Focaccia
2 godz. 10 min