Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 300 g Wasser
-
¼
Würfel Hefe (10 g)
or ½ Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
or 1 TL Backmalz - 500 g Weizenmehl Type 550
- 10 g Salz und etwas mehr zum Bestreuen
- 250 g Kartoffeln, in Scheiben (1-2 mm)
- 1 - 2 Stängel Rosmarin, abgezupft
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 2719 kJ / 650 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 107 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 5.4 g
Alternative recipes
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2sa 30 dk
Focaccia mit Tomaten
40 dk
Tortilla
40 dk
Gefüllte Kartoffel-Focaccia
2sa 50 dk
Focaccia mit Salsiccia
2 Std.
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1 Std. 50 Min
Focaccia mit Zwiebeln
2 godz. 20 min
Focaccia mit Sardellen
1 godz. 45 min
Focaccia auf apulische Art
1sa 40 dk
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min
Gnocchi di patate
1h 30min
Gnocchi alla romana
1sa