Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di latte
- 120 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 15 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina di grano saraceno
-
300
g di farina tipo 1
or 300 g di farina tipo 0 - 10 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di gherigli di noci
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1176 kJ / 281 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 52 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 2.2 g
In Collections
Alternative recipes
Pane integrale in cassetta
4h
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min
Pane di segale
3u. 20min
Pane integrale con muesli
4h
Pane rustico ai semi
1hod. 30min
Pane all'orzo
2 Std. 45 Min
Pane multicereali
17h 30min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40min
Panini integrali alle erbe
4 Std. 45 Min
Pane di grano saraceno
2 Std. 35 Min