Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di latte
- 120 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 15 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina di grano saraceno
-
300
g di farina tipo 1
or 300 g di farina tipo 0 - 10 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di gherigli di noci
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1176 kJ / 281 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 52 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 2.2 g
In Collections
Alternative recipes
Pane rustico ai semi
1j 30 menit
Pane al rosmarino
10h 55 min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Pane di avena con semi di zucca
3j 50 menit
Nodini mediterranei
3j 50 menit
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2j 30 menit
Pane dolce alla frutta
2h 55 min
Pane alle castagne
4 Std.
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane di grano saraceno
2h 35 min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min