Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di latte
- 120 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 15 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina di grano saraceno
-
300
g di farina tipo 1
or 300 g di farina tipo 0 - 10 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di gherigli di noci
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1176 kJ / 281 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 52 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 2.2 g
In Collections
Alternative recipes
Pane di grano saraceno
2hod. 35min
Pane alla soia
3 Std. 10 Min
Pane multicereali
17 Std. 30 Min
Mezzaluna di pane al farro
3sa
Pane di avena con semi di zucca
3sa 50 dk
Pane rustico ai semi
1h 30min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min
Pane di segale
3sa 20 dk
Pane integrale ai semi vari
4hod. 10min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min