Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di latte + q.b.
- 50 g di acqua
-
10
g di malto di orzo
or 10 g di miele - 15 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1 + q.b.
or 500 g di farina tipo 00 + q.b. - 1 uovo
- 50 g di burro a pezzi
- 10 g di sale
- 50 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- 1 tuorlo
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1104 kJ / 264 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Focaccia dolce
45min
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Fugassa veneta
4h
Treccia molisana pasquale
4h 30min
Corona bordolese
5 Std. 20 Min
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2 Std. 30 Min
Zaleti
1 Std.
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Treccia di grano saraceno alle noci
5 Std. 10 Min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7h
Biscotti zaeti
55 min
Pan brioche allo yogurt
5 Std. 15 Min