Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di mandorle pelate
- 100 g di cedro candito
- 1000 g di latte intero
- 300 g di zucchero
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 150 g di riso tipo Vialone nano
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 6 uova
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 45.4 g
- Fat
- 14.9 g
- Fibre
- 2.6 g
In Collections
Alternative recipes
Ricciarelli
7h
Zuppa inglese in verrina
2 Std. 25 Min
Panone di Natale
2hod. 30min
Fiordilatte bolognese
9h 30min
Amor polenta
1 godz. 5 min
Zuppa imperiale
1hod.
Gnocco al forno con i ciccioli
4 godz. 50 min
Torta di pane, frutta e farina di castagne
1 Std. 10 Min
Zuppa inglese al forno
3h 25min
Torta di tagliolini
4h
Torta di riso carrarina
3 Std. 10 Min
Torta di pane con nocciolata
1 Std. 10 Min