Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di mandorle pelate
- 100 g di cedro candito
- 1000 g di latte intero
- 300 g di zucchero
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 150 g di riso tipo Vialone nano
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 6 uova
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 45.4 g
- Fat
- 14.9 g
- Fibre
- 2.6 g
In Collections
Alternative recipes
Torta di riso carrarina
3 Std. 10 Min
Torta Donizetti
1 Std.
Torta solo albumi
40 Min
Torta di ricotta
50 Min
Panone di Natale
2h 30min
Zuppa inglese in verrina
2 Std. 25 Min
Focaccia dolce
45min
Torta integrale al profumo di agrumi
1 Std.
Zuppa imperiale
1 Std.
Amor polenta
1 Std. 5 Min
Torta di mais
1 Std.
Ciambella romagnola
1 Std.