Compatible versions
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 500 g d'abricots frais, dénoyautés
- 50 g de sucre en poudre
- 4 capsules de graines de cardamome verte
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 568 kJ / 135 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Coulis de fruits
10 Min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2 godz. 10 min
Glace à la verveine et coulis de framboises
16h 30min
Mousse au citron et langues-de-chat au citron
3h 45 min
Compotée de fruits d'été aux épices
45 min
Fontainebleau et coulis de fraises
5 Std. 10 Min
Pêche Melba
6 Std.
Crèmes lait d'amande-pistache, compotée d'abricots et sablés
3 Std. 30 Min
Pannacotta au melon
2h 15 min
Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger
1h
Pêche pochée au thym
3h 20min