Compatible versions
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 500 g d'abricots frais, dénoyautés
- 50 g de sucre en poudre
- 4 capsules de graines de cardamome verte
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 568 kJ / 135 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Compotée de fruits d'automne
30min
Granité aux cerises et crème balsamique
5 Min
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4 Std. 45 Min
Gratin de figues
25 min
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12h 30min
Compotée de fruits d'automne et ses madeleines
1h
Compote pomme-poire aux épices
20 min
Sorbet à l'abricot
10 Min
Poires farcies en papillote
35min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13 godz. 30 min
Tartelettes au raisin et gelée au gerwurztraminer
1h 30min
Compotée de fruits d'été aux épices
45 Min