Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g de faisselle
- 400 g de crème liquide 35% m.g., bien froide
- 300 g de cerises, dénoyautées
- 75 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2185 kJ / 522 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 39 g
In Collections
Alternative recipes
Royal poire-chocolat
1h 10min
Nectarines rôties, biscuits, coulis de fruits rouges
1h
Fontainebleau et coulis de fraises
5 godz. 10 min
Compote d'abricots et petits boudoirs
50min
Gelée de fraise
1h 25min
Semoule à la noisette, compotée d'abricots au romarin
30min
Pâtes de poires à la fève tonka
13 Std. 40 Min
Glace au litchi, coulis de framboise
6h 20 min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Poires à la vapeur, sauce chocolat-cardamome
40 Min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12h
Parfait glacé rhubarbe et coulis de fraises
3 Std. 35 Min