Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g d'échalotes
- 15 g de beurre
- 150 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g d'eau
- ½ c. à café de fumet de poisson déshydraté
- 60 g d'oseille, dénervée
- 15 g de jus de citron fraîchement pressé
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 200 g
- Calories
- 2990 kJ / 724 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 65 g
- Saturated Fat
- 41 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 449 mg
In Collections
Alternative recipes
Sauce Messine
10 min
Sauce à l'oseille
25 min
Quenelles de poisson au beurre blanc à l'estragon
1h 15min
Sauce dieppoise
35min
Galettes de pommes de terre
25 min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1h 15min
Pâté aux prunes
1h
Lotte sauce vallée d’Auge
1h 40 min.
Croustillant de sarrasin aux escargots, crème à l'ail
2h 40 min
Matelote de roussette au vin rouge
1 Std. 30 Min
Sauce aurore
15min
Sauce gribiche
15min