Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g d'échalotes
- 15 g de beurre
- 150 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g d'eau
- ½ c. à café de fumet de poisson déshydraté
- 60 g d'oseille, dénervée
- 15 g de jus de citron fraîchement pressé
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 200 g
- Calories
- 2990 kJ / 724 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 65 g
- Saturated Fat
- 41 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 449 mg
In Collections
Alternative recipes
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 Min
Sauce à l'oseille
25min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2u. 30min
Cailles farcies au foie gras
55 min
Pâté de lapin
2h 35min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1h 15min
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40 Min
Sauce gribiche
15 min
Sauce Messine
10 min
Sauce périgourdine
35min
Beurre d'escargot
10 min