Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g d'échalotes
- 15 g de beurre
- 150 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g d'eau
- ½ c. à café de fumet de poisson déshydraté
- 60 g d'oseille, dénervée
- 15 g de jus de citron fraîchement pressé
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 200 g
- Calories
- 2990 kJ / 724 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 65 g
- Saturated Fat
- 41 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 449 mg
In Collections
Alternative recipes
Matelote de roussette au vin rouge
1 godz. 30 min
Rognons de veau sauce madère
20 min
Sauce à l'oseille
25 min
Fumet de poisson
45 min
Matelote de poisson au Riesling
13 Std.
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45 min
Cassolettes de saint-jacques
30 min
Sauce dieppoise
35 min
Sauce madère
35 min
Sauce Messine
10min
Sauce piquante
35 min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 min