Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte sablée
- 1 c. à soupe de sucre vanillé maison
- 125 g de beurre doux, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 jaune d'œuf
- 50 g d'eau
- 1 pincée de sel
La crème aux pralines
- 350 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 350 g de pralines roses, concassées
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2241 kJ / 536 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 62.1 g
- Fat
- 29.8 g
In Collections
Alternative recipes
Cervelle de canuts
12h
Saucisson brioché de Lyon
3h 25 min
Galette bressane
13 Std.
Fougasse aux grattons
2 godz.
Quenelles nature sauce nantua
3h 40 min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1 godz. 15 min
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3 godz. 15 min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Galette briochée aux pralines roses
7h 25 min
Gratin de courge
1 godz.
Bugnes à la fleur d'oranger
3h 25 min
Saucisson brioché
2hod. 50min