Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di latte
- 25 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di farina manitoba
- 150 g di zucchero
- 60 g di burro a pezzi
- 3 tuorli
- 1 albume, leggermente sbattuto
- 250 g confettura di albicocche
- 2 cucchiai di zucchero a velo
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1104 kJ / 254 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 52 g
- Fat
- 5 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Panettone al cioccolato e arancia
3h 30min
Panini al latte con cioccolato
4h 40min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5 Std.
Focaccia dolce al cioccolato
3h 30min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2 Std. 30 Min
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Croissant francese
5h 20min
Crostata bigusto
1 Std. 55 Min
Crostata alla crema di cioccolato
1 Std. 45 Min
Ciambelle di Carnevale
4h 5min