Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di latte
- 25 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di farina manitoba
- 150 g di zucchero
- 60 g di burro a pezzi
- 3 tuorli
- 1 albume, leggermente sbattuto
- 250 g confettura di albicocche
- 2 cucchiai di zucchero a velo
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1104 kJ / 254 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 52 g
- Fat
- 5 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2 Std. 30 Min
Fiocchi
7 Std. 30 Min
Castagnole
1h 20min
Baci di dama
1 Std. 30 Min
Croissant al cioccolato
3 Std. 35 Min
Croissant francese
5 Std. 20 Min
Pasta sfoglia al cacao
1h 40min
Croissant
7 Std. 30 Min
Canestrelli al profumo di vaniglia
1h 20min
Panini al latte
4 Std. 50 Min
Canestrelli
1h 50min
Ciambelle di Carnevale
4h 5 min