Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di farina tipo 00
- 25 g di lievito di birra fresco
- 70 g di zucchero
- 20 g di latte
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 220 g di acqua fredda
- 250 g di burro in un panetto
- farina tipo 00 q.b.
- 1 uovo
- zucchero a velo q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 2010.8 kJ / 480.5 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Carbohydrates
- 48.5 g
- Fat
- 30.1 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Pane barese
6 Std. 15 Min
Bomboloni al forno
3u. 35min
Croissant al cioccolato
3u. 35min
Rosette
5h 20 min.
Piadina romagnola
15min
Croissant
7 Std. 30 Min
Focaccia alla crema di formaggi
2h 10min
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5h
Pandoro
12 godz.
Pain au chocolat
5h
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5h 15 min
Pane per hamburger
3h 20min