Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 4 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- 50 g de sauce aigre douce
- 35 g de ketchup
- 1 c. à café rase de piment d'Espelette
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 30 grosses crevettes crues, décortiquées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1198 kJ / 287 kcal
- Protein
- 28.8 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 14.8 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Salade César
30 min
Marinade à la moutarde et au miel
5 min
Sauce cocktail
10 min
Brochettes de boeuf mariné au pesto, miel et bière
1h 20min
Marinade teriyaki (pour brochettes de porc à l'ananas)
12h 20min
Tartare de saumon avocat-concombre
50 min
Petits tartares de bœuf
1 godz.
Trifle aux fraises
15 min
Sauce cocktail
10 min
Marinade miel, citron, soja, quatre-épices
15 min
Mousse de thon, tartare d'avocat et tomates séchées
10 min
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2h 30min