Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 4 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive
- 50 g de sauce aigre douce
- 35 g de ketchup
- 1 c. à café rase de piment d'Espelette
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 30 grosses crevettes crues, décortiquées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1198 kJ / 287 kcal
- Protein
- 28.8 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 14.8 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 min
Pintxo donosti
2h 15 min
Langoustines au basilic
30 min
Moules à la crème et au vin blanc
45 min
Moules au curry
40 min
Moules au citron
40 min
Huile parfumée
10 Min
Mouclade
1h
Tempura de calamars
40 min
Crevettes au curry et coco
35min
Moules à la basquaise
55 min
Moules sauce Alfredo
45 min