Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di pecorino stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 25 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 100 g di strutto + q.b.
- 450 g di acqua
- 1 cucchiaio di pepe nero macinato
- 1000 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di salame tipo Napoli, a dadini
- 5 uova sode con guscio
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2983 kJ / 713 kcal
- Protein
- 34 g
- Carbohydrates
- 65 g
- Fat
- 37 g
- Fibre
- 2 g
Alternative recipes
Pastiera
15h
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Struffoli
1h
Pastiera fiori d'arancio
12 Std.
Torta Babà napoletana
8h
Roccocò
2h
Tortano speck e fontina
2h
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Sfogliatelle frolle
2h 30min
Taralli sugna e pepe
4h