![Zeppole di San Giuseppe (TM6) Zeppole di San Giuseppe (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/17dc027196769851f7566ee57b43eeb4/Derivates/38e3d76348725621730ee512eae61036b204b540.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 4 tuorli
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 42 - 45 g di amido di mais (maizena)
Impasto per zeppole
- 180 g di acqua
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 140 g di farina tipo 00
- 3 uova (da 60 g circa)
- 1 tuorlo
Terminare la preparazione
- 40 g di zucchero
- 6 amarene sciroppate
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1982.8 kJ / 474 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Carbohydrates
- 56.8 g
- Fat
- 23.8 g
- Saturated Fat
- 12.3 g
- Fibre
- 0.9 g
- Sodium
- 220.7 mg
Alternative recipes
Zeppole di San Giuseppe
1 godz. 50 min
Focaccia barese TM6
4u.
Pastiera napoletana
15 Std.
Casatiello dolce (con lievito madre)
19u.
Graffe di Carnevale
4u.
Pettole pugliesi
3h
Struffoli di Natale (TM6)
1 Std.
Pasta frolla
1 Std. 10 Min
Danubio salato
3h
Torta mimosa
1 godz. 5 min
Pandoro TM6
15 godz. 15 min
Gattò di patate (TM6)
1 Std. 30 Min