![Marmellata di arance rosse e peperoncino Marmellata di arance rosse e peperoncino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9892F69F-C43E-418A-B999-FFA4BF1BEA5F/Derivates/089A481B-3654-46CE-93E1-A44A2185D4AD.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 peperoncino rosso
- 250 g di mele, sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
- 600 g di arance sanguinelle, preferibilmente biologiche, pelate a vivo (900 g circa peso lordo)
- 1 limone, preferibilmente biologico, pelato a vivo e senza semi
- 400 g di zucchero
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 259 kJ / 61 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 0 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Confettura di mele cotogne
1 Std. 10 Min
Marmellata di arance (TM5)
1 Std. 10 Min
Confettura di pere e scorzette di limone
1 Std. 10 Min
Confettura di albicocche
1 godz. 30 min
Marmellata di pompelmo rosa
1 godz. 20 min
Marmellata di mandarini
1 godz. 20 min
Confettura di fragole al balsamico
1 godz.
Confettura di frutta mista al vino rosso
1 Std. 10 Min
Confettura di fragole e arance
1 godz. 20 min
Confettura di albicocche e zenzero
40 min
Confettura di albicocche alla cannella
45 min
Marmellata di limoni
1 godz. 20 min