![Veneziane Veneziane](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d15000d3-dca6-4122-8979-692bae8218f8/Derivates/81d87b27-12f2-420a-a8e6-fbfec6edff12.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di latte intero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 100 g di burro morbido
- 2 uova
- 100 g di zucchero
- 500 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 tuorlo sbattuto
- granella di zucchero q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 870.9 kJ / 208 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Carbohydrates
- 31.5 g
- Fat
- 6.6 g
- Saturated Fat
- 3.8 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 10 mg
In Collections
Alternative recipes
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4 godz. 20 min
Grissini di pane
4 godz.
Treccia molisana pasquale
4 godz. 30 min
Pane al latte con semi di papavero
1u. 40min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4h 50min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7 Std.
Brioche morbide molisane
7 Std.
Colomba classica
6 godz. 45 min
Biscotti croccanti alle mandorle
1h 15 min
Treccia alla cannella
3h 10 min
Brioche francese al burro
5 godz. 40 min
Amor polenta
1ч. 5 мин.