Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 800 g di albicocche, denocciolate (circa 1000 g peso lordo)
- ½ arancia, preferibilmente biologica, solo la scorza
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 640 g di zucchero
- 35 g di gelificante 1:1
- 50 g di mandorle a lamelle
- Nutrition
- per 1 vasetto
- Calories
- 2271 kJ / 535 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 122 g
- Fat
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Confettura di fichi
1 Std.
Confettura di cachi
55 Min
Confettura di albicocche
1 Std. 30 Min
Confettura di mele cotogne
1 Std. 10 Min
Confettura di ciliegie
1 Std. 30 Min
Confettura di fragole classica
1 Std. 5 Min
Marmellata di limoni
1h 20min
Confettura di albicocche alla cannella
45 Min
Marmellata di arance (TM5)
1 Std. 10 Min
Confettura di pere e scorzette di limone
1 Std. 10 Min
Confettura di frutta mista al vino rosso
1 Std. 10 Min
Confettura di prugne
45 Min