Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 25 g de beurre doux, et un peu pour la cuisson
- 500 g de lait entier
- 100 g de sucre en poudre
- 2 œufs
- 250 g de pain blanc rassis, coupé en 6 tranches de 1,5 cm
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1354 kJ / 322 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 49.7 g
- Fat
- 9.3 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Pâte à pancakes
30 min
Gaufres sans levure et sans repos
25 Min
Pâte à crêpe
1sa 15 dk
Banoffee
2 godz. 35 min
Tartiflette
1sa 15 dk
Milkshake au beurre de cacahuète
15 min
Briochettes perdues au sirop d'érable
15 min
Milkshake à la pâte à tartiner
15 min
6 bananes cœur fondant
20 min
Fondant au chocolat et framboises
40 min
Carbonara
30 min
Gratin de pâtes au fromage
50 min