Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le coulis
- 200 g de fraises, équeutées
- 30 g de sucre en poudre
- le jus d'un citron jaune
- 75 g d'eau
La crème
- 5 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 500 g de mascarpone
- 1 pincée de sel
- 12 biscuits à la cuillère (voir "Conseil(s)")
- 300 g de fraises, coupées en lamelles et quelques-unes pour la finition
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2043 kJ / 489 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 43 g
- Fat
- 29 g
In Collections
Alternative recipes
Tiramisu aux framboises
3 godz. 20 min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2h 30min
Tiramisu à l'italienne
4h 40min
Charlotte aux fraises
3h 35min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 godz. 20 min
Moelleux aux pommes et caramel au beurre salé
50min
Tiramisu framboises-fraises
3 Std.
Tiramisu poire-speculoos
12 godz. 30 min
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12 godz. 30 min
Moelleux aux pommes
50min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 godz. 45 min
Tarte aux fraises
4 godz.