Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di peperoncini piccanti rossi freschi, a metà e privati dei semi
- 200 g di mele rosse, sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
- 50 g di pomodori ciliegino a metà
- 400 g di zucchero di canna
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 222 kJ / 53 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 0 g
- Fibre
- 0.1 g
Alternative recipes
Composta di cipolle rosse
2h
Marmellata di limoni
1 godz. 20 min
Patè di peperoncini
30 min
Sciroppo di limoni
1h
Pomodorini al naturale
1h
Confettura di fichi e mandorle
1h 35 min.
Pomodori secchi sott'olio
721h
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1 godz. 30 min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Confettura di fichi
1h
Confettura di cipolle di Tropea
55 min