Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di peperoncini piccanti rossi freschi, a metà e privati dei semi
- 200 g di mele rosse, sbucciate e a tocchetti (2 cm circa)
- 50 g di pomodori ciliegino a metà
- 400 g di zucchero di canna
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 222 kJ / 53 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 0 g
- Fibre
- 0.1 g
In Collections
Alternative recipes
Confettura di fichi e mandorle
1 Std. 35 Min
Confettura di uva
50 Min
Marmellata di arance (TM5)
1 Std. 10 Min
Composta di cipolle rosse
2h
Patè di peperoncini
30min
Confettura di fichi e cacao
1 Std. 10 Min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45min
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1h 30min
Confettura di cipolle di Tropea
55 min
Pomodorini al naturale
1h
Confettura di fichi
1h
Marmellata di limoni
1 Std. 20 Min