Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g di frutti di bosco, misti, freschi, lavati
- 250 g di zucchero
- 100 g di vino dolce tipo Moscato
- 1 cucchiaino raso di fecola di patate
- 2 limoni, preferibilmente biologici, pelati a vivo
- 1 albume
- 700 g di cubetti di ghiaccio
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 289 kJ / 69 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Carbohydrates
- 16.4 g
- Fat
- 0.2 g
- Fibre
- 2.6 g
Alternative recipes
Sorbetto al limone
8 Std. 30 Min
Sorbetto all'arancia e spumante
8 Std. 20 Min
Crema al limone
10h 20min
Gelatina al vino rosso e mirtilli
35 Min
Sorbetto alla fragola
20 Min
Colorare le uova di verde
No ratings
Coppa gelato alla pesca
24 Std. 15 Min
Panna cotta al melone
4h 15min
Crema al caffè
15min
Frozen yogurt ai frutti di bosco
10h 20min
Sorbetto ananas e noci
15min
Semifreddo pesche e albicocche
3 Std. 35 Min