Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 20 g di strutto a temperatura ambiente
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate (16 g)
- 260 g di acqua frizzante
- farina tipo 0 q.b.
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1071 kJ / 256 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Carbohydrates
- 50.2 g
- Fat
- 0 g
- Fibre
- 1.6 g
Alternative recipes
Ciambelline al vino rosso
1 Std.
Panpepato
25h 40min
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Crescia al formaggio
3h 10min
Ciambelline al vino rosso passito
1 Std.
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Ciaramicola
1 Std.
Crescia sfogliata urbinate
1 Std. 30 Min
Torcolo di San Costanzo
5 Std. 30 Min
Pizza di pasqua dolce
3u.
Fave dei Morti
55 Min
Ciambellone alla frutta secca
55 Min