Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 20 g di strutto a temperatura ambiente
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate (16 g)
- 260 g di acqua frizzante
- farina tipo 0 q.b.
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1071 kJ / 256 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Carbohydrates
- 50.2 g
- Fat
- 0 g
- Fibre
- 1.6 g
Alternative recipes
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 Std.
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Torcolo di San Costanzo
5 Std. 30 Min
Strangozzi alla nonna Sabina
2h 5min
Maritozzo romano
11h
Ciaramicola
1 Std.
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Ciambelline al vino rosso passito
1 Std.
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min
Fave dei Morti
55min
Crescia al formaggio
3u. 10min
Ciambelline al vino rosso
1 Std.