Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di farina per dolci + q.b.
- 350 g di farina manitoba
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 15 g di zucchero
- 4 uova
- 125 g di latte intero fresco
- 5 g di sale
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 1 tuorlo sbattuto
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1406 kJ / 336 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Carbohydrates
- 40.5 g
- Fat
- 16.1 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Brioche morbide molisane
7 godz.
Tarallini al latte
3h 10min
Zufoli
5 godz.
Fiocchi
7h 30min
Panini al latte ripieni di crema alla vaniglia
40min
Croissant francese
5 Std. 20 Min
Brioches
4 Std. 50 Min
Panini al latte con cioccolato
4 godz. 40 min
Bomboloni al forno
3h 35 min
Pan coniglio
5h 5min
Panini all'olio
3h 10min
Croissant
7h 30min