Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di farina per dolci + q.b.
- 350 g di farina manitoba
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 15 g di zucchero
- 4 uova
- 125 g di latte intero fresco
- 5 g di sale
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 1 tuorlo sbattuto
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1406 kJ / 336 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Carbohydrates
- 40.5 g
- Fat
- 16.1 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Plumcake ripieni al gianduia
50min
Panini all'olio
3h 10min
Biscotti ricoperti di cioccolato
1h 40min
Cornetto gigante
6 godz.
Baguette dolce
4 godz. 30 min
Bottoncini al latte semidolci
5 Std. 10 Min
Fiocchi
7hod. 30min
Brioche morbide molisane
7 godz.
Panini dolci al latte
2 Std. 40 Min
Panini al latte ripieni di crema alla vaniglia
40 min
Croissant francese
5 godz. 20 min
Crostatine alla crema gianduia
2h