![Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan) Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/20FD19AB-B26B-452E-BFCA-C0F9ABC291F2/Derivates/75E7E87E-7989-4C2D-9827-77B775F7912A.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 240 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 10 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina manitoba + q.b.
- 150 g di farina di avena
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di sale, preferibilmente integrale
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 958 kJ / 229 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 38 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 2 g
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