Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di farina di kamut
- 50 g di farina di mais tipo fioretto
- 90 g di zucchero di canna integrale
- 1 pizzico di curcuma in polvere
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
-
60
g di olio di riso
or 60 g di olio di semi di mais -
80
g di bevanda a base di mandorle (vegan) tratta dal capitolo Basi del Libro "Vegan"
or 80 g di bevanda a base di riso - 20 g di semi misti + q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 422 kJ / 101 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 13 g
- Fat
- 5 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Besciamella (vegan)
15 min
Pasta frolla al farro (vegan)
2h 40 min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40 min
Zaletti (vegan)
50 min
Tiramisù Vegan
3h 20min
Torta della nonna (vegan)
4 Std.
Plumcake allo yogurt di soia (vegan)
1h
Biscotti ai semi vari (senza zucchero)
30 min
Colomba Vegan
3h
Cotolette di soia
35min
Crostata integrale alle fragole
1 godz. 5 min
Torta di farro al cacao e pere (vegan)
1h