Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 300 g d'eau
- 150 g de son d'avoine
- 150 g de farine blanche type 45
- 1 pincée de sel fin
- 2 c. à soupe bombée de sucre roux
- 4 œufs
Le jour même
- huile d'olive, pour la cuisson
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 467 kJ / 110 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 16.2 g
- Fat
- 2.7 g
- Fibre
- 2.1 g
In Collections
Alternative recipes
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Gaufres vegan à la purée de noisette
40min
Gâteau d'avoine et de fruits secs à la vapeur
1h 15 min
Pancakes aux pommes
40min
Pancakes à la farine de sarrasin
30min
Barres au quinoa et beurre de cacahuètes
2h 20min
Crêpes au tofu soyeux
50min
Petits cookies vegan au chocolat
35 Min
Pains de seigle à la banane
1h 45min
Biscuits granola sans gluten
1h 25min
Banana bread (sans gluten)
1h
Pancakes aux flocons d'avoine
45min