Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 2 pincées de bicarbonate de sodium
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 1 œuf
- 100 g de lait
- 2 c. à café d'huile neutre, et un peu pour le façonnage et la cuisson
- 130 g d'eau
- 8 - 10 bananes, coupée en rondelles
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1220 kJ / 288 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Carbohydrates
- 53.8 g
- Fat
- 3.8 g
- Fibre
- 5.3 g
In Collections
Alternative recipes
Crêpes des îles
40min
Biscuits à la goyave
1h 20min
Framboises sur biscuit moelleux à la rose
35min
Muffins griottes et chocolat blanc
1h
Petits pains au fromage
1h
Crêpes à la noix de coco
20min
Cupcakes à la framboise
1h
Crêpes sans lactose à la confiture
1h
Brownie chocolat-banane
50min
Riz gluant au lait de coco
8 godz. 45 min
Pancake à la banane
40min
Pâte à pancakes
30min