Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à bombe
- 8 jaunes ďœufs
- 100 g de sucre en poudre
- 100 g de jus de citron vert
La meringue
- 8 blancs d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
Le coulis à la coriandre
- 100 g d'eau
- 100 g de sucre en poudre
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 10 g de jus de citron
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 971 kJ / 230 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Carbohydrates
- 38.1 g
- Fat
- 5.8 g
- Fibre
- 0.1 g
In Collections
Alternative recipes
Ananas givré à la sauge
12h
Brocéliande (Rodolphe GROIZARD - La Mare aux Oiseaux)
10 Std.
Soupe de fruits rouges
2 godz. 10 min
Tuiles à la rose
1h
Sorbet poivron rouge
3 Std.
Crème de macadamia
No ratings
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1 Std. 15 Min
Glace à l'estragon
12h
Glace à la moutarde
12h
Sorbet citron vert
12h
Eclairs à la tapenade et ratatouille
2u. 45min
Crémeux glacé aux pêches
3h 45min