Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 10 g de gingembre frais, émincé en fines lamelles
- 150 g de poivron rouge, coupé en morceaux
- 150 g de pomme, coupée en morceaux
- 400 g d'ananas frais, coupé en morceaux
- 150 g de sucre à confiture
- ½ c. à café de piment rouge en poudre
- ¼ c. à café de poivre moulu
- ½ c. à café de sel
- 150 g de vinaigre de cidre
- 60 g de jus de citron
- 100 g d'eau
- Nutrition
- per 1 bocal
- Calories
- 265 kJ / 1108 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 58 g
- Fat
- 0 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Chutney à la mangue
4h
Gravlax de saumon à la betterave
8 Std. 15 Min
Glace au gingembre
12 Std.
Chutney pomme-oignon-ananas
4h
Liqueur de vin chaud
20 min
Glace banoffee
10 min
Gaspacho asiatique
15 min
Marinade tequila-orange (pour poitrine de porc)
12 Std.
Gaspacho tomates ananas
1 godz. 5 min
Pesto herbes anisées, pecorino et noisettes
No ratings
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25min
Sucre citron-cardamome
2hod.