Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 300 g d'eau
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 10 g de sel
- 50 g d'huile d'olive
- 150 g d'olives noires dénoyautées
- farine de blé, pour fariner
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1019 kJ / 242 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 7.5 g
- Fibre
- 3.9 g
Alternative recipes
Pain ciabatta
3 godz. 45 min
Cantucci
1h 15 min
Focaccia à la farine d'épeautre
2 godz. 25 min
Focaccia aux olives
2h
Focaccia au romarin
2h 20min
Focaccia aux olives
3h
Focaccia au thym et huile d'olive
1j 55 menit
Fougasse au romarin
3h 25 min.
Ficelle apéro oignon-olive
3h
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50 min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3h 20min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15 min