Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g Kartoffeln, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter
- 20 g Wermut, trocken
- 800 g Gemüsebrühe, flüssig
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
-
1
Lorbeerblatt, frisch
or 1 Lorbeerblatt, getrocknet - 8 Scheiben Baguette
- Olivenöl zum Beträufeln
- 250 g Endiviensalat, in feinen Streifen
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 1 EL Zitronensaft
- 80 g Ziegenfrischkäse
- 20 g Honig, flüssig
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1061 kJ / 254 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 31 g
- Fat
- 11 g
- Saturated Fat
- 7 g
- Fibre
- 4.4 g
- Sodium
- 834 mg
In Collections
Alternative recipes
Radieschenblättersuppe
40 Min
Kopfsalat-Schaumsuppe mit Forellenklößchen
50 Min
Grüne Salatsuppe
40 Min
Grüne Minestrone
45 Min
Sauce mit rotem Radicchio
25min
Möhren-Sellerie-Bratlinge mit Apfelkompott
45 Min
Spargelragout
50 Min
Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise
1 Std.
Chicorée-Kartoffel-Suppe
45 Min
Apfel-Porree-Cremesuppe
55 Min
Chicorée mit Schinken, Kartoffeln und Senfsauce
1 Std.
Apfel-Ingwer-Kompott
20 Min