Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g Kartoffeln, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter
- 20 g Wermut, trocken
- 800 g Gemüsebrühe, flüssig
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
-
1
Lorbeerblatt, frisch
or 1 Lorbeerblatt, getrocknet - 8 Scheiben Baguette
- Olivenöl zum Beträufeln
- 250 g Endiviensalat, in feinen Streifen
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 1 EL Zitronensaft
- 80 g Ziegenfrischkäse
- 20 g Honig, flüssig
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1061 kJ / 254 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 31 g
- Fat
- 11 g
- Saturated Fat
- 7 g
- Fibre
- 4.4 g
- Sodium
- 834 mg
In Collections
Alternative recipes
Apfel-Sellerie-Suppe
40 dk
Chicorée mit Schinken, Kartoffeln und Senfsauce
1sa
Sellerie-Kartoffel-Suppe mit Kräuterklößchen
1sa
Staudensellerie-Birnen-Schaumsuppe
50min
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30 dk
Rettich mit Boz’ner Sauce
55min
Grüne Salatsuppe
40 dk
Apfel-Porree-Cremesuppe
55min
Gedämpfter Chicorée in Orangenmarinade
30 dk
Grünkohlsuppe mit Salami-Zwiebel-Topping
45 Min
Spitzkohlcremesuppe mit Weißwein
45 Min
Mangoldcremesuppe
30 dk