Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Crema Pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
or ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale -
50
g di farina tipo 00
or 50 g di frumina
Panna montata
- 375 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 15 g di zucchero a velo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1339 kJ / 320 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 22 g
- Fibre
- 0.15 g
Alternative recipes
Crema pasticcera
15min
Panna montata
10 min
Crêpes
1h 20 min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 Min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Cannoli alla crema Chantilly
1h 5min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Profiterole bianco
3h 15 min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2h 30min
Millefoglie veloce
3 Std. 50 Min
Torta del cardinale
3h 30 min
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4h