Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Crema Pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
or ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale -
50
g di farina tipo 00
or 50 g di frumina
Panna montata
- 375 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 15 g di zucchero a velo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1339 kJ / 320 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 22 g
- Fibre
- 0.15 g
Alternative recipes
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2h 30 min.
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min
Crema al burro al cacao
10min
Crema pasticcera
15 min.
Panna montata
10min
Pan di Spagna
1h 50min
Torta Red velvet
3h
Bignè con crema pasticcera
3h
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Crema diplomatica
30 min
Torta Diplomatica
3h