Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Preparazione:
- 300 g di acqua a temperatura ambiente
-
10
g di malto di orzo
or 10 g di zucchero - 20 g di lievito di birra
- 400 g di farina di semola di grano duro
- 100 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- 10 g di olio di oliva
- acqua q.b. per spennellare
- 1 - 2 cucchiai di semi di sesamo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 632 kJ / 151 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Carbohydrates
- 32.2 g
- Fat
- 1.2 g
Alternative recipes
Sfinciuni
3h 30min
Pane nero siciliano
8h 50min
Mafalde siciliane
2 Std. 15 Min
Filone di sola semola
2h 50min
Ravioli di ricotta
1 godz. 35 min
Muffolette
3 Std.
Pane al semolino
4 Std.
Panelle
1 Std. 25 Min
Rosticceria siciliana
2 Std.
Brioches siciliane
3 Std. 15 Min
Brioche col tuppo
3h 30min
Sfinci siciliane
2 Std. 30 Min