Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 120 g di strutto
- 250 g di acqua
-
15
g di lievito di birra fresco
or 1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato -
½
cucchiaino di zucchero
or ½ cucchiaino di malto di orzo - 500 g di farina + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 100 g di salame cacciatorino a fettine (1-2 mm)
- 100 g di speck a cubetti
- 100 g di prosciutto cotto a cubetti
- 200 g di Fontina a cubetti (1 cm)
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 22.8 g
- Carbohydrates
- 48.8 g
- Fat
- 17.1 g
- Fibre
- 1.6 g
In Collections
Alternative recipes
Casatiello sugna e pepe
2h 30min
Fagotto napoletano
2h 15min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Parigina
3 Std. 30 Min
Panini napoletani
5 Std. 20 Min
Ziti spezzati con ragù genovese
3h
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Pastiera napoletana
15h
Gattò di patate
1h 30min
Pastiera fiori d'arancio
12h
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Sartù di riso
1h 25min