Compatible versions
Crema al moscato di Terracina con meringhe e frutta candita (di Francesca Romana Barberini)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di spumante moscato di Terracina DOC
- 4 tuorli d'uovo
- 70 g di zucchero
- 40 g di farina
- 150 g di panna fresca liquida
- frutta candita mista
- 4 meringhe
- frutta candita mista q.b. per decorare
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1406 kJ / 336 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 45 g
- Fat
- 13 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Semifreddo alle castagne
12 godz. 15 min
Crêpes al limone con mascarpone e lamponi
35 Min
Gelato all'avocado e vaniglia
12h
Forty fresh
10 min
Budino ai 3 colori
8h
Vinaigrette orientale al coriandolo
10 min
Punch al cocco
50min
Pannacotta di foie gras con composta di fichi e mele
3h
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2h 20min
Milkshake alla vaniglia e torta alle noci pecan
No ratings
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min
Crostata di zucca all'amaretto
3 godz. 45 min