Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Fleischtomaten, halbiert, Strunk entfernt
- 500 g Strauchtomaten, halbiert, Strunk entfernt
- 50 g Weißbrot
- 30 g Sherryessig
- 60 g Olivenöl, etwas mehr zum Garnieren
- 200 g rote Paprika, in Stücken
- 1 Gurke, geschält, in Stücken (ca. 400 g)
- 1 Zwiebel, halbiert (ca. 60 g)
- 2 Knoblauchzehen
- 1 - 1 ½ EL grobes Salz, nach Geschmack
- 1 EL brauner Zucker
- frische Basilikumblätter, zum Garnieren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 822 kJ / 196 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4 godz. 30 min
Wassermelonen- Gazpacho
1 Std. 30 Min
Gurkenkaltschale mit Avocado
1h 20min
Sweet Hot Gazpacho
25min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1hod. 50min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30 Min
Linsentatar mit Räucherforelle
45 Min
Gazpacho
20 Min
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Tarte provençale
1hod. 40min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 Min