Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 450 g Erbsen, aus der Dose, abgetropft
- 100 g Wasser
- 50 g Sahne
-
¾
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 TL gekörnte Brühe - ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 1 Bund Minze, abgezupft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 917 kJ / 219 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 13 g
- Fibre
- 6.4 g
In Collections
Alternative recipes
Maronencremesuppe
30 Min
Würzige Kürbissuppe
1 Std.
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 min.
Kokos-Möhren-Suppe mit Garnelen
35 Min
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40 Min
Erbsen-Minz-Stampf
30 Min
Königsberger Klopse mit Erbsenpüree
45 Min
Pastinakenpüree mit Lachs
30 Min
Kürbispüree mit Kokosmilch und Haselnüssen
40 Min
Lachs mit Blumenkohlpüree
40 Min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 Min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 menit