Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 80 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 650 g di funghi champignon affettati
- 50 g di vino bianco
- 500 g di petto di tacchino, a bocconcini infarinati (circa 2 cm)
- 1 pizzico di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1276 kJ / 305 kcal
- Protein
- 36.3 g
- Carbohydrates
- 2.4 g
- Fat
- 16.8 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Tacchino porchettato con contorno di patate
1 Std. 45 Min
Straccetti di vitello al Marsala
30 Min
Pollo ai peperoni
1 Std. 5 Min
Bocconcini di pollo al limone
45 Min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55 Min
Manzo con olive e peperoni
35 Min
Bocconcini di tacchino speziati alla curcuma
35 Min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 Min
Bocconcini di tacchino piselli e bacon
45 Min
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45 Min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1 Std.
Spezzatino di tacchino, patate e piselli
1 Std. 30 Min