Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 60 g de sucre en poudre
- beurre, peu pour le moule
- farine, pour le moule
- 1 œuf entier
- 1 pincée de sel
La crème brûlée
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 450 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 150 g de lait
- 3 œufs entiers
- 3 jaunes d'œufs
- 90 g de sucre en poudre
- 40 g de cassonade
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2482 kJ / 595 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Carbohydrates
- 48.8 g
- Fat
- 39.4 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Pannacotta aux 3 chocolats
2 Std. 30 Min
Roulé de speculoos au chocolat
2 Std. 50 Min
Croque-cake
50 Min
Flan pâtissier
4u. 25min
Entremets aux deux chocolats
35 Min
Sphères glacées au caramel de café
24 Std.
Tiramisu cheesecake
13h 20min
Petits flans pâtissiers
1 Std. 15 Min
Cheesecake au concombre
4 godz. 30 min
Soufflé glacé à la pêche
4 Std. 40 Min
Cheesecake au chocolat, nappage à la guimauve
1 Std. 30 Min
Gâteau magique au caramel au beurre salé
3 Std. 15 Min